Menu
Your Cart

S2S

Brand: S2S Model: GYM & SPORT
Aplicația GYM & SPORT se adresează sălilor de sport care doresc să aibe evidența clienților.În program se pot defini tipurile de abonament, iar clientul când achiziționează un tip de abonament, primește un card cu care va intra în sala de sport. Fiecare tip de abonament are definit un număr de i..
799,00RON
Fără TVA:799,00RON
Brand: S2S Model: Imperial Bar & Restaurant
Inspirat din activitatea agenților economici, Imperial Bar & Restaurant oferă control total asupra gestionării comenzilor și stocurilor, printr-o interfață adaptabilă. Este un soft gestiune restaurant modern și performant dedicat oricărui bar, restaurant, fast food și oricărei patiserii sau săli..
499,00RON
Fără TVA:499,00RON
Brand: S2S Model: Imperial Hotels & Rooms
Destinat hotelurilor de orice mărime, inclusiv motelurilor, pentru care achiziționarea unui soft adecvat era o opțiune costisitoare, programul Imperial Rooms permite înregistrarea simplă a activităților ce țin de rezervări, grad de ocupare, facturare și generare de statistici. Folosind softul de ge..
449,00RON
Fără TVA:449,00RON
Brand: S2S Model: Imperial POS & Retail
Imperial POS & Retail este un soft de gestiune magazin, soluția ideală pentru informatizarea oricărui tip de magazin (alimente, îmbrăcăminte, bijuterii, magazin piese auto etc.), de la mici afaceri familiale până la supermarketuri. Este un soft complet de gestiune marfă și contabilitate primară,..
299,00RON
Fără TVA:299,00RON
Brand: S2S Model: Imperial Service
Imperial Service, cunoscut și ca Autodeviz, este un soft de management service auto simplu și intuitiv. Este destinat generării devizelor estimative și de reparații pentru service-uri auto, moto, ambarcațiuni. Proprietarii de service-uri pot utiliza programul pentru a gestiona întreg fluxul luc..
349,00RON
Fără TVA:349,00RON
Brand: S2S Model: Imperial Service GSM
Imperial Service GSM este o versiune dedicată al Imperial Service, destinat celor care repară telefoane. Echipamentele se identifică pe baza seriei IMEI.Folosind împreună cu Imperial POS & Retail, piesele folosite pe deviz vor fi recepționate sau facturate cu ușurință.generare deviz reparațiievi..
349,00RON
Fără TVA:349,00RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Afla mai multe.