Menu
Your Cart

Despre Noi

Cu o experienta de peste 5 ani in domeniul caselor de marcat, societatea noastra va ofera servicii de inalta calitate, de la intocmirea dosarului necesar in vederea achizitionarii caselor de marcat, pana la instalarea acestora si garantarea serviciilor de mentenanta in vederea solutionarii problemelor societatii dumneavoastra, pentru o mai buna desfasurare a activitatii, indiferent de domeniul de activitate.

Calitatile care ne recomanda ca parteneri de servicii sunt daruirea, seriozitatea si atentia indreptata catre nevoile clientului.

Prin serviciile pe care le ofera clientilor, societatea noastra livreaza si implementeaza solutii fiabile, conform reglementarilor in vigoare, adaptate nevoilor curente si viitoare , optimizand constant beneficiile obtinute de catre client.

De asemenea, alegerea unei case de marcat potrivite pentru domeniul in care activati, reprezinta un element important in atingerea potentialului maxim al afacerii. Acesta este unul dintre aspectele pe care echipa Ideal Fiscal Solutions se concentreaza in alegerea echipamentului potrivit si a serviciilor aferente, conform nevoilor si cerintelor dumneavoastra.

In portofoliul nostru se regaseste o gama variata de produse de la sisteme fiscale clasice (case de marcat) si periferice asociate (imprimante fiscale, cititoare pentru coduri de bare), cantare si pana la sisteme fiscale complexe (POS all-in-one) si programe de gestiune adaptate nevoilor societatii dumneavoastra.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Afla mai multe.